Coastal Area Health Education Center A sea oat on the beach
 Home: Continuing Medical Education: Grand Rounds Schedule

Serial Programs

Program Name

Activity Director

Contact Person

Meeting Information

Breast Tumor Board

1.0 hour credit

Martin B. Meyerson, MD

Jo-Ann Koch

910-342-3068

Feb 14, 2007, March 14th, April 11th, May 9th, June 13th, July 11th, Aug 8th,Sept 12th, Oct 10th, Nov 14th, & Dec 12, 2007.         

Zimmer Cancer Center Conf. Room

7:00 8:00 AM 

 

CRHS Service Excellence Series for Physicians

1.0 hour of credit

Nicole Hopkins, BSW

 

Nicole Hopkins, BSW

910-641-8223

 

Quarterly, CRHS,

Dates TBD

7:00 8:00am

Cardiology Rounds

 

1.0 hour of credit

 

William Smith, MD

Marie Seneque

910-343-4662

2nd Thursday every other month

Coastal AHEC, Auditorium

Noon 1:00 pm

Dosher Peer Review and Performance Meeting

 1.0 hour of credit

Brad L. Hilamon, MD, JD

 

Susan Davis

910-457-3910

 

Quarterly  Dates TBD

J A Dosher Hospital Conference Rm

7:00 8:00 am

Gut Club

 2.0 hours of credit Cat 2

William King, MD

 

William King, MD

910-362-1011

Dates TBD

Local restaurants

6:30pm Dinner

7:00 - 9:00pm Lecture

 

Gyn Oncology Radiation Oncology Tumor Board

 1.0 hour of credit

 

John L. Powell, MD

            &

Martin B. Meyerson, MD

Joanne Koch

910-342-3068

 

1st Friday / Monthly

Zimmer Cancer Center

Conference Room

12:00 1:00 pm

Hospice and End-of-Life Ed

 

1.0 hour of credit

 

Jason Clamme

Jason Clamme

910-772-5473

Dates TBD

Local Private Practices - TBD

12:00 1:00pm

 

Interdisciplinary Grand Rounds  

1.0 hour of credit

Sue Hamann, PhD

 

Sue Hamann, PhD

910-343-0161 X 285

 

3rd Friday/Monthly

AHEC Auditorium

12 noon 1:00pm

Internal Medicine Grand Rounds Lecture Series

 1.0 hour of credit

 

Joseph Pino, MD

 

Emma Carson

910-343-0161 x 294

Wednesday/Weekly

Coastal AHEC, Auditorium

8:00 - 9:00am

 

Multidisciplinary Trauma Conference

 1.0 hour of credit

 

Thomas Clancy, MD

Deby Van Vliet

910-343-0161 X287

4th Tuesday/Monthly

Coastal AHEC Auditorium

12noon 1:00pm

OB/Gyn Conference

1.0  hour of credit

 

Mark Pasquarette, MD

Debbie Hamilton

910-343-0161 x324

Friday/Weekly

Coastal AHEC, Room D

7:30 8:30am

 

Otolaryngology Journal Club

2.0 hours of credit Cat 2

John C. Mason, MD

 

John C. Mason, MD

910-762-0234

Quarterly

Local Restaurants

5:30- 6:00 Dinner

6:00  8:00pm Lecture

 

Pediatric Clinical Rounds

1.0 hour of credit

 

Thomas Blackstone, MD

Cape Fear Pediatrics

Ph: 910-392-5634

 

Suzanne Blanchard

Wk# 910-343-7295

 

Tuesday/Weekly

Coastal AHEC, Room A

7:30 - 8:30am

Peer Review & Performance Conference

1.0 hour of credit

Thomas Clancy, MD

                       

Deby Van Vliet

910-343-0161 X 287

Each Wednesday

Coastal AHEC, Room D

6:45 7:30am

 

Psychiatry Grand Rounds

1.0 hour of credit

 

Scott Crowder, MD

 

 

Scott Crowder, MD

Ph: 910-362-1010

 

1st Thursday/Monthly

Coastal AHEC, Room D

12:00 Lunch

12:30 - 1:30 pm  Lecture

 

SE RAC

 

1.0 hour of credit

 

Thomas Clancy, MD

 

Deby Van Vliet

910-343-0161 X287

2nd Wednesday/Quarterly

Canterbury Annex A&B

9:30 12:30pm (hour lunch)

The Red Eye

1.0 hour of credit

Steve Chiavetta, MD

Steve Chiavetta, MD

Various days, times, locations

 

 

Tumor Board

1.0 hour of credit

 

Cyrus Kotwall, MD

 

Joanne Koch

910-342-3068

 

Every Friday

Coastal AHEC, Room C

7:00 8:00am

For more information contact
Beth Mixon at 910-792-5560 ext 108

 

This page was last updated on March 8, 2007